Advanced Post

Advanced Post Live

En video youtubekanalen TLD (Techfast Lunch & Dinner) har publisert viser angivelig hvordan den nye iPhone-modellen  omtalt som iPhone 5S blir seende ut. 

Kanalen skal ha fått tak i en lekket kasse til iPhone 5S, og forsøkte å plassere innmaten i dagens iPhone 5 i den nye kassen. Som du kan se i videoen postet rett før dette innlegget, passer ikke innmaten helt.

En del skruehull er flyttet, og det ser ut til at det gjort plass til et større batteri. Samtidig er hullet til blitsen større, noe som stemmer overens med ryktene om en forbedret LED-blitz. 

TLD kommenterer at fargen på den gylne mobilen ser bedre ut enn de hadde forventet.

Det er tett mellom ryktene i forkant av pressekonferansen teknoverdenen antar Apple skal arrangere den 10. september. her forventes det at selskapet avduker to versjoner av iPhone, toppmodellen iPhone 5S og lavprismodellen iPhone 5C.

Det spekuleres i at «C»-en står for «Color» da et ras av avngivelig lekkede bilder viser en plasttelefon i en rekke forskjellige farvevalg.

Side3 tar for seg alle de viktigste ryktene rundt neste generasjon iPhone i denne artikkelen. 

Kort oppsummert forventes det at iPhone 5S blir relativ lik dagens iPhone 5, men får en raskere A7-prosessor som skal gjøre mobilen én tredel raskere enn dagens telefon. Batterikapasiten skal økes med i underkant av ti prosent.

Videre ryktes det at iPhone 5S får en fingeravtrykkleser, nytt kamera og blitzlys - og den kommer selvsagt med Apples neste utgave av operativsystemet iOS - iOS 7.

Opsjoner

Skriftstørrelse
Kommentarer fra seere
Lyder
Oversett innlegg og kommentarer.
Leveres av Platform for Live Reporting, Events, and Social Engagement

Til Nettavisen Til Side3

Redaktør: Lars Wærstad - Telefon: 02060

Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum

Ønsker du å annonsere på Side3? Klikk her

Ansatte: http://blogg.nettavisen.no/category/ansatte/

Personvernpolicy

Informasjonskapsler (cookies)