Advanced Post

Advanced Post Live


Apples pressebilde av lavprismodellen iPhone 5C 
by Lars Wærstad on Aug 23, 2013 at 10:28 AM

Her kommer endelig et saftig stykke rykte. Bildet over her sies å være et pressebilde av lavprismodellen iPhone 5C fra Apple selv, om vi skal tro en rumensk nettside ûbergizmo har snublet over.

Allerede her bør det jo gå noen varsellamper, men bildet over er i alle tilfeller forseggjort og republiseres i alt som kan krype og gå av teknosider og -blogger.

Hvis bildet er ekte, tyder det på at Apple nærmer seg både kunngjøring og lansering med stormskritt. Som vi har skrevet tidligere, er det forventet at selskapet lanser både toppmodellen iPhone 5S og billigmodellen iPhone 5C på en pressekonferanse den 10. september.

Dersom bildet viser seg å være ekte, kan det tyde på at iPhone 5C ikke blir utstyrt med en fingeravtrykk-skanner, slik det ryktes at iPhone 5S vil ha. Skanneren skal ha fått designavdelingen til Apple til å la hjemknappen være konveks - altså at den stikker opp fra telefonen - i motsetning til dagens konkave hjemknapp.

Lavprismodellen skal være bygget i plast, og det sies at den kommer i mange forskjellige farger - ikke helt ulikt de mange iPod-modellene. iPhone 5C ventes å komme med fire tommers skjerm på 1136 x 640 piksler og et hovedkamera på 8 megapiksler. 

Igjen - alt dette er foreløpig bare rykter som må tas med en klype salt.

Opsjoner

Skriftstørrelse
Kommentarer fra seere
Lyder
Oversett innlegg og kommentarer.
Leveres av Platform for Live Reporting, Events, and Social Engagement

Til Nettavisen Til Side3

Redaktør: Lars Wærstad - Telefon: 02060

Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum

Ønsker du å annonsere på Side3? Klikk her

Ansatte: http://blogg.nettavisen.no/category/ansatte/

Personvernpolicy

Informasjonskapsler (cookies)